top of page

Jag heter Eric Olofsson och är resekreatör

Jag har arbetat med resor i tio år, med särskilt fokus på Syd- och Sydostasien. Det hela började med att jag i början på 2000-talet tillbringade fyra år tillsammans med familjen i Hanoi, där min fru arbetade för Rädda Barnen. Jag reste runt på motorcykel och hittade smultronställen i byar och städer, från norr till söder. Jag upptäckte platser och människor som jag återvänt till genom åren, och som jag gärna vill presentera för dig.

Jag är 57 år och innan jag började i resebranschen arbetade jag som lärare i grundskolan, med missbruksvård och som chef inom äldre- och handikappomsorgen. Vid sidan av att vara resekreatör arbetar jag idag inom kriminalvården.

 

Som resekreatör drivs jag av ett stort intresse för internationella frågor, politik, modern historia, mat och kultur. Allt detta präglar Res med Eric. Dessutom tycker jag att det är kul att träffa nya människor och ser fram mot att få ta dig med på personliga äventyr med spännande möten. 

Vietnam är ett självklart resmål som Res med Eric alltid återkommer till. Självklart finns det många andra spännande platser i Asien och flera av dem ska vi utforska mer. Därför kommer Res med Eric att arrangera resor till flera länder i regionen. På listan står just nu Bhutan, Burma, Kambodja och Sri Lanka som är spännande historiskt, politiskt och kulturellt.

Våra färdledare

Tidigare Resa - Res med Eric 27.jpeg

Bun Lem

Kambodja

Nguyen Chi Linh Res Med Eric.jpg

Nguyen Chi Linh

Vietnam

Tidigare Resa - Res med Eric 25.jpeg

Phan Vuthi

Kambodja

Freddy Gamange Res Med Eric.JPG

Freddy Gamange

Sri Lanka

Tidigare Resa - Res med Eric 26.jpeg

Nguyen Van Nang

Vietnam

Är du redo för ditt livs upplevelse? 

- hör av dig så berättar jag mer!

Ring mig på 070-2398400

Grön Check.png

Innehållsrika resor

Grön Check.png

Bra priser

Grön Check.png

Stor kunskap

När du skickar dina personuppgifter lämnar du ditt samtycke till att vi behandlar dem enligt vår integritetspolicy

Spännande! Jag återkopplar inom kort!

bottom of page